Nog 1 dag en het is zo ver!
Door: Jelle
10 December 2009 | Nederland, Warmenhuizen
We zullen een ontdekkingsreis van ruim 3 maanden gaan maken door Zuidoost Azie te beginnen in Kuala Lumpur te Maleisie.
Vervolgens zullen wij onze reis gaan voortzetten in Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos om over een dikke 3 maanden weer te eindigen in Kuala Lumpur.
Na een maand hebben we in Vietnam afgesproken met Niels de Koning, Job Meijer en Michel Koot.
Vorig jaar zijn onze kerst en oud en nieuw vreselijk in het water gevallen in Venezuela en we gaan er alles aan doen om de schade van vorig jaar dubbel en dwars in te halen.
Verder twijfelden we beide erg om weer terug te keren naar Zuid Amerika, omdat het ons daar geweldig is bevallen. Maar goed er is meer dan alleen Zuid Amerika en hopelijk zal Azie het evenaren of zelfs overtreffen.
We proberen jullie net als vorig jaar weer zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We zullen de stukjes wel kort en krachtiger proberen te houden!
Jullie in ieder geval veel plezier met oud Sinterklaas, kerst, oud en nieuw, 3 koningen, wintersport, valentijnsdag, carnaval en ga zo maar door.
10 December 2009 - 09:32
Job:
Tot in Ho Chi Minh city maatjes -
10 December 2009 - 14:54
Ellen:
lekker ben jij jelle :P hebben we eindelijk een scw reunie, ga jij naar het buitenland!! veel plezier!! -
10 December 2009 - 15:39
Suzanne:
Veel plezierr! :D -
10 December 2009 - 18:09
Frank En Renée:
Goeie reis en hopen dat jullie indrukken net zo mooi zijn als afgelopen reis. Zullen de stukjes weer met veel plezier lezen. -
10 December 2009 - 18:10
Antje,:
Nou je weet hoe je genieten moet... Dus dat hoeft ik niet te zeggen, ga ervoor en laat even weten op elk plekje dat je ben geweest.
Ik zal jullie in de gaten blijven houden.
Kus, vanuit truelandcity, Antje -
10 December 2009 - 19:22
Moniek F (Tegelen):
Soso toe maar Jelle het gaat je goed zo te lezen, toppie!
Kuala Lumpur is echt een superrrrrrrrrr stad, ben er vorig jaar geweest! Zeker proberen om boven in die televisietoren te gaan eten, daar is nl een restaurant want in 45 min tijd ronddraait en er is een buffet waar je U tegen zegt!
Heeeeeeel veeeeeel plezier daarachter!
xx uit het zuiden -
10 December 2009 - 20:13
Jose:
Veel plezier! -
10 December 2009 - 21:36
Rob En Ko:
Waarom gaan jullie zo ver? In de klok ken je toch ook blauw worden en met een wijf haaha?? -
10 December 2009 - 23:05
Janoek:
Jongens!
Wil jullie even heeeel veel plezier toewensen!! Geniet ervan en probeer je een beetje te gedragen ;).
Ik zal iig jullie verhalen volgen..
X -
Heel veel plezier.
En gedraag je...;-)
11 December 2009 - 18:36
Kelly:
Wat super gaaf zeg! Geniet er van en ik ga jullie verhalen zeker volgen! -
11 December 2009 - 19:18
Wouter V M :
EEj Jelles, (en daan)
Viel spass en succes, deze reis!
Maak er wat moois van en leuke foto's!
greetz Wouter ( TJ ) -
11 December 2009 - 19:46
Pap En Mam:
goede reis gehad? zal wel
Veel plezier, maak er wat van. groetjes -
13 December 2009 - 14:53
Peter En Lammy:
Hallo Boys,
Jelle,van je moeder hoorden we dat jullie weer op reis zijn,groot gelijk,geniet ervan! -
13 December 2009 - 17:57
Shanna:
Hey Mannen,
Hopelijk een goede reis gehad, en kan het genieten nu beginnen.
Veel plezier!
In afwachting van de berichten... -
13 December 2009 - 18:17
Babs, Guido En M & M:
He jongens,
Gelukkig iets minder lang dit keer. Maar ook nu weer veel plezier en genieten!
Ome Daan, ik mis je nu al. Dikke x Mick
(Ook van mij natuurlijk) -
14 December 2009 - 18:24
Pattie:
Ha mannen van het goede leven, bij deze nog een goede reis toegewenst en ik hou jullie in de gaten...zet um op daar!!
Groeten van de Feestganger -
14 December 2009 - 18:35
Niels En Kim :
Hey mannen!
Heel veel plezier op jullie ontdekkingsreis door Azie.
Groeten en tot over een maand!!!! -
15 December 2009 - 11:21
Bas En Tanja:
He mannen,
Veel plezier en geniet ervan!!!
Daan ik hoor de verhalen als je terug komt en dan borrelen we weer mooi effe samen hihi
Groetjes Bas en Tanja -
20 December 2009 - 18:55
Tante Will:
ben ik nou de enige die met smart zit te wachten op het eerste berichtje vanuit Thailand? hebben jullie het niet zo leuk of zo? xw -
23 December 2009 - 13:23
Cunie: