Nog 1 nachtje slapen ;-) - Reisverslag uit Warmenhuizen, Nederland van jelleendaan - WaarBenJij.nu Nog 1 nachtje slapen ;-) - Reisverslag uit Warmenhuizen, Nederland van jelleendaan - WaarBenJij.nu

Nog 1 nachtje slapen ;-)

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg

18 Juli 2011 | Nederland, Warmenhuizen

Als het goed is stijg ik over 23 uur de lucht in vanuit Brussel naar Atlanta. Om vervolgens van Atlanta naar Guatemala City te vliegen. Als het goed is staat er daar een jongen uit Guatemala op me te wachten, die ik heb leren kennen in Peru. Vervolgens slaap ik waarschijnlijk de eerste 2 nachten bij hem en vervolgens trek ik de highlands van Guatemala in.

Na Guatemala ga ik waarschijnlijk nog naar Belize, Honduras, Nicaragua om te eindigen in Costa Rica. Eigenlijk neem ik veel te veel hooi op mijn vork door 5 landen te bezoeken in maar 6 weken! Geen idee hoe ik dat dacht te gaan halen?

Verder zal ik af en toe een kleine update geven met daarbij foto's, die je waarschijnlijk op mijn Facebook kunt terugvinden.

Jelleendaan is nu helaas alleen Jelle, maar Jelleendaan klinkt lekker! Daan brengt me morgenochtend om 4.30 uur naar Brussel!

• 18 Juli 2011 - 12:34

Frank En Renée:

Hey Jelle, fantastisch dat je weer gaat! Geniet ervan en we lezen weer graag met je reisverhalen mee. Groetjes en goede reis!

• 18 Juli 2011 - 14:29

Pat:

Hebben we toch ook nog ff Daan he :)

• 18 Juli 2011 - 16:44

Kim:

Hey Jelle!! Heel leuk dat je weer op route gaat. Heel veel plezier en ik ben al benioeuwd naar je foto's en verhalen!! Liefs, Kim

• 19 Juli 2011 - 17:30

Will:

Heel veel plezier en leuk dat je weer een verhaaltje schrijft... het is dit keer wel een korte versie... ;-)

• 20 Juli 2011 - 16:47

Arjan:

Hola globetrotter,
    erg leuk om je vorige week te spreken over mooie reisplekken in Centraal-amerika. Ik zal je belevenissen de komende tijd zo nu en dan volgen en spreek je graag als je weer terug bent in Los Paises Bajos..maar dat duurt voorlopig nog heeeeeel lang. Buen viaje y disfruta mucho! Adios Arjan

• 04 Augustus 2011 - 10:57

Cunie En Wil:

hebben we eindelijk internet,
    staat er nog niet eens een verhaaltje op...

Over 3 weken is het zover.. De dag voor kerst vertrekken Daan en Jelle naar Venezuela om daar kerst op het strand te gaan vieren en oud en nieuw in een knallende stad te beleven. Vervolgens zullen wij onze reis vervolgen naar Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinie. Op 9 mei zullen wij terugvliegen vanuit het mega Buenos Aires. Via deze site kunnen jullie onze belevenissen toch een beetje mee beleven. We zullen proberen er regelmatig een stukje op te plaatsen met daarbij natuurlijk exotische/ondeugende foto's. Mochten jullie een beetje ongerust zijn vrees niet want we zullen veilig weer terugkeren om jullie in onze armen te sluiten. Hou jullie taai, Saludos Creador Slatman y Todopoderoso Berkhout

Actief sinds 02 Dec. 2008