Filmpjes! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van jelleendaan - WaarBenJij.nu Filmpjes! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van jelleendaan - WaarBenJij.nu

Filmpjes!

Door: Jelle

Blijf op de hoogte en volg

19 Mei 2009 | Argentinië, Buenos Aires

Eindelijk dan de filmpjes die we eerder beloofd hadden. Zie onder het vorige bericht. Misschien komen jullie dan ook nog wel een oude bekende tegen.

Tot over een klein weekje.

Groetjes Jelle B en Daan Schlatmann.

• 21 Mei 2009 - 18:20

Leon:

Voor filmen heb je duidelijk minder talent dan voor verhalen schrijven... Maar ik heb in ieder geval een impressie van hoe het daar is. Zie je van de week, goede terugreis!

• 25 Mei 2009 - 18:24

Jopie:

Heb gisteren genoten: lekker dronken, vies t-shirt en op het logeerbed, t was weer genieten!

Over 3 weken is het zover.. De dag voor kerst vertrekken Daan en Jelle naar Venezuela om daar kerst op het strand te gaan vieren en oud en nieuw in een knallende stad te beleven. Vervolgens zullen wij onze reis vervolgen naar Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinie. Op 9 mei zullen wij terugvliegen vanuit het mega Buenos Aires. Via deze site kunnen jullie onze belevenissen toch een beetje mee beleven. We zullen proberen er regelmatig een stukje op te plaatsen met daarbij natuurlijk exotische/ondeugende foto's. Mochten jullie een beetje ongerust zijn vrees niet want we zullen veilig weer terugkeren om jullie in onze armen te sluiten. Hou jullie taai, Saludos Creador Slatman y Todopoderoso Berkhout

Actief sinds 02 Dec. 2008