Het avontuur van 2 bijzondere maatjes
Door: webmaster
04 December 2008 | Nederland, Warmenhuizen
De dag voor kerst vertrekken Daan en Jelle naar Venezuela om daar kerst op het strand te gaan vieren en oud en nieuw in een knallende stad te beleven.
Vervolgens zullen wij onze reis vervolgen naar Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinie. Op 9 mei zullen wij terugvliegen vanuit het mega Buenos Aires.
Via deze site kunnen jullie onze belevenissen toch een beetje mee beleven. We zullen proberen er regelmatig een stukje op te plaatsen met daarbij natuurlijk exotische/ondeugende foto's.
Mochten jullie een beetje ongerust zijn vrees niet want we zullen veilig weer terugkeren om jullie in onze armen te sluiten.
Hou jullie taai,
Saludos Creador Slatman y Todopoderoso Berkhout
06 December 2008 - 13:13
Walter:
Wat een eer voor mij om hier als 1e een bericht te mogen plaatsen!
Ik vrees dat jullie daar achterblijven met een mooie Venezuelaanse vrouw! Ooit kom ik jullie wel eens een keer op opzoeken!
Succes mannen en wens jullie alvast veel geluk samen en niet te veel aan elkaar zitten! -
08 December 2008 - 20:12
Jeroen:
Balen Jelle en Daan,
Toch niet de eer voor jouw BROTHER om het 1e bericht te plaatsen!
Ik zal jullie via deze site goed in de gaten houden. Ik ga er dus vanuit dat ieder detail ook op deze site wordt gemld. Veel succes en plezier met alles en uiteraard ook met de vrouwen met uiteenlopende nationaliteiten! -
16 December 2008 - 15:38
Koot:
Hele mooie vooruitzichten mannen!!
Zal jullie ook via deze nauwlettend in de gaten gaan houden. Hoewel ik weet dat jullie niet allen details op deze site kunnen en willen plaatsen, verwachten en hopen wij dat jullie de ongecencureerde versies van jullie verhalen op dezelfde manier met ons willen delen als de heer RDG.
Veel succes en plezier!!!
Wij zullen jullie as Zondag een mooi afscheid gunnen. -
16 December 2008 - 17:15
Petra:
Site gelokaliseerd!:-)
Veel plezier! x -
19 December 2008 - 14:56
Esther:
Tjonge tjonge ben je hier nu nog ???
Grijns....
Have fun daar enne we houden contact! -
24 December 2008 - 10:03
Snee:
Wat een eer om als laatste een berichtje te mogen plaatsen!
Veel plezier mannen en een goeie reis toe gewenst! -
24 December 2008 - 14:28
Roel En Marieke:
We missen je nu al en de groetjes aan pim.
ben je er nou al s eddie?
succes mannen!
25 December 2008 - 15:08
Bas En De Rest:
eey jelle
we proosten hier ver bij je vandaan nog even op je, fijne kerst -
25 December 2008 - 16:28
Renée En Frank:
Net gehoord dat de mannen goed aangekomen zijn. Dat ze daar een mooie kerst hebben. -
25 December 2008 - 18:31
Guido, Babs En Kids:
Daan en Jelle,
Blij dat jullie goed aangekomen zijn. Mick maakt nu aldoor tekeningen van een vliegtuig in de wolken. Morgen 2de kerstdag bij pap en mam, toch minder dat je er niet bent Daan. Maar ook van ons natuurlijk veel plezier en geniet er maar van.
En nee heren, hij mag best een Venezuelase vrouw (schrijf je dat zo?)treffen maar die neemt hij dan maar mee naar huis. Want ik wil niet dat mijn broer daar blijft maar gewoon straks weer lekker naar huis komt.
Wij hopen snel wat te horen. -
28 December 2008 - 09:12
Guido:
27-12-08 Feynoord-Nac Breda 3-1 -
28 December 2008 - 14:15
Mick:
hjhjjhytguhbvfrrtyuitreewmnnbv nnnghyuytyutgdddjhhgggfffffdfddffttytgggvcbnmmmnbvcfgiu888876555ewwwbbbbcytjjjytrfghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjuyttru
(Ome Daan ik mis je
Groetjes van Mick en een dikke kus.) -
29 December 2008 - 16:44
Renée En Frank:
We hebben net gehoord dat de mannen nog in Venezuela zitten. Ze zaten in Puerto Colombia en gaan nu een busreis maken van 12 uur naar Meridavene richting Colombia. Daan, wij hebben een mooie kerst gehad,jullie ook? -
31 December 2008 - 14:27
De Beer!!:
Jelle jelle...ik heb een nieuwe bijnaam! -
31 December 2008 - 23:04
Pap En Man:
leuk verhaal Het is nu precies 24.oouur de beste wensen nog voor jullie twee voor 2009. Veel plezier verder.groetjes.